fbpx

Seminee CreativeWork Targu Mures

Termosemineu rustic din caramida

Termosemineu Mures rustic din caramida

  Firma SemineeCreativeWork, recunoscută pentru abordările sale inovatoare și creațiile unice în domeniul semineelor, a finalizat recent un proiect remarcabil numit Termosemineu Mures rustic din caramida în apropiere de Târgu Mureș. Acest proiect reprezintă un amestec perfect între tradițional și modern, reflectând măiestria și atenția la detalii a echipei SemineeCreativeWork.

  Caracteristici Tehnice de Vârf

  Inima acestui semineu este reprezentată de un focar temocamin de tip centrală, având o capacitate impresionantă de 19 kW. Această alegere tehnică nu doar că asigură o eficiență termică deosebită, dar și transformă semineul într-un punct central de încălzire pentru întreaga locuință. Tehnologia temocamin permite o distribuție uniformă a căldurii, asigurând astfel un confort termic optim.

  Baza Semineului: Un Amestec de Tradiție și Durabilitate

  Baza semineului, construită din caramidă roșie aparentă, aduce un omagiu tradiției arhitecturale locale. Caramida, cu textura și culoarea sa naturală, nu doar că oferă un aspect rustic și călduros, dar este și un material extrem de rezistent și durabil. Aceasta contribuie la estetica generală a semineului, integrându-se perfect în ambientul locuinței.

  Termosemineu Mures rustic din caramida: Piatra Naturală și Lemn Masiv

  Unul dintre aspectele distinctive ale acestui semineu este utilizarea pietrei naturale de Vistea pentru construirea boltei locului destinat depozitării lemnului. Piatra de Vistea, cunoscută pentru frumusețea și rezistența sa, adaugă un accent autentic și nobil designului. În plus, două stâlpi culcați, sculptați manual tot din piatra de Vistea, susțin un blat superior realizat din lemn masiv de stejar. Această combinație de piatră și lemn nu doar că este plăcută vizual, dar evidențiază și măiestria artizanală a creatorilor.

  Hota Semineului: Inovație și Estetică

  Partea superioară a semineului, hota, este realizată din plăci de silicat de calciu. Acest material a fost ales datorită proprietăților sale izolante și rezistenței la temperaturi înalte. În plus, hota este placată cu fasii de caramidă aparentă roșie, menținând astfel coerența estetică a designului și integrându-se armonios cu restul structurii.

  Sistemul de Evacuare a Fumului: Siguranță și Eficiență

  Semineul este conectat la un coș de fum profesional realizat din inox, asigurând astfel o evacuare eficientă și sigură a fumului. Materialul inoxidabil garantează durabilitatea și rezistența coșului de fum în fața condițiilor meteorologice și a temperaturilor ridicate, oferind astfel o soluție pe termen lung pentru sistemul de încălzire.

  Prin acest proiect, SemineeCreativeWork demonstrează încă o dată capacitatea sa de a inova și de a crea soluții de încălzire care sunt nu doar eficiente, dar și estetic plăcute. Semineul realizat lângă Târgu Mureș este un exemplu perfect al modului în care tradiția și modernitatea se pot îmbina pentru a crea o piesă centrală de neuitat în orice locuință. Acest semineu nu este doar un element de încălzire, ci și o operă de artă, reflectând pasiunea și dedicarea echipei SemineeCreativeWork.

  Close
  Lista de dorințe
  Close
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare
  Close
  Register

  Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

  Parola pierdută

  Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

  Close
  Coș de cumpărături