Cine suntem?

semineu_clasic_marmura_santana_mures_5
Emil Gocsi, fondatorul Seminee si Gratare CreativeWork

Dupa cum m-am prezentat si in primul meu video, ma numesc Emil Gocsi si sunt constructor de 20 de ani, adica de cand am terminat scoala profesionala de constructii. Adevarul e, ca la inceput, nu mi-a placut meseria de constructor, deoarece trebuia sa invat multe, dar dupa ce am inceput sa ma pricep mai bine, si meseria de constructor incepea sa-mi placa mai mult.

Am lucrat in multe domenii si la multe firme pana am ajuns la o firma de constructii seminee. Eram foarte curios de aceasta meserie, asa ca ma-m si indrigostit de seminee de la prima lucrare. Lucram si 14 ore pe zi, dar nici nu observam trecerea timpului, asa de tare mi-a placut ceea ce fac. Eram interesat de aceasta noua meserie de construit seminee si am invatat tot ce se putea. Dupa putin timp eram deja responsabil pentru toate etapele de constructie al unui semineu.

Si construiam multe seminee de diferite tipuri in Targu Mures si in jurul orasului, in Sancraiu de Mures, in Sângeorgiu de Mureş, dar si in alte localitati, ca Toplita etc. Cum trecea timpul, cu atat mai mult incepeam sa prind gustul meseriei. In acest timp, lucrul care mi-a placut cel mai mult, era acel moment, cand aprindeam primul foc si vedeam satisfactia si bucuria clientilor.

In iarna anului 2009 s-a intamplat lucrul la care nu m-am asteptat deloc. Am ramas fara comenzi si eram trimis acasa pe o perioada nedeterminata. In acest timp mi-a venit ideea sa incep pe cont propriu si am infiintat Seminee CreativeWork.

semineu_modern_granit_singeorz_mures_2
Primul meu semineu construit in Sângeorgiu de Mureş, linga Targu Mures

Am inceput sa pun anunturi si dupa cateva luni de asteptare am primit primul telefon de la un client, care era stabilit in Irlanda, care avea o casa in Sângeorgiu de Mureş, linga Targu Mures si care vroia un semineu modern cu focar prismatic si blaturi din granit negru. Nu stiu, daca puteti sa va imaginati cat de bucuros eram, cand am primit prima mea comanda de a construi un semineu.

M-am apucat si am pus tot ce era mai bun in mine, iar rezultatul era mult peste asteptari. Cand a venit acel moment magic de a aprinde primul foc, ma uitam la fata clientului, si asteptam reactia lui cu nerabdare. Si nu am asteptat degeaba, deoarece imediat am vazut satisfactia si bucuria enorma al acestui om, cand aceasta a vazut visul implinit, adica semineul frumos si functional.

Atunci stiam, ca ceea ce fac este un lucru extraordinar. E mai mult decat o simpla constructie. Deoarece un semineu este un vis implinit. Si ma bucura enorm faptul, ca eu pot fi acea persoana, care poate sa implineasca visul cuiva.

De atunci am „implinit multe vise” si am construit multe seminee foarte frumoase in Targu Mures, in Sovata, in Praid, in Odorheiu Secuiesc, in Sighisoara, in Reghin, in Ludus, in Cluj, in Sibiu, in Bucuresti, in Pascani si in multe alte locuri.

Paralel cu serviciul de constructii seminee am inceput si serviciul de constructii cosuri de fum, dar si serviciul de constructii gratare de gradina, serviciu, care a avut un succes extraordinar.

gratar_multifunctional_azuga_03
Gratar multifunctional cu rotisor electric, plita taraneasca, cuptor de pizza, chiuveta si masa de lucru.

La inceput am construit gratare de gradina simple la Targu Mures, Sovata si Sibiu, iar la cererea clientilor am dezvoltat oferta de gratare cu gratare de gradina multifunctionale, care au inclus gratar cu rotisor electric, plita taraneasca, cuptor de pizza, chiuveta si masa de lucru.

Popularitatea acestor gratare multifunctionale este in crestere si la noi, asa ca am ajuns sa construim modele diferite in Targu Mures, in Azuga, judetul Prahova, in Vatra Dornei, judetul Suceava, in Alba Iulia, judetul Alba si in Cluj Napoca, judetul Cluj.

Aceasta este scurta poveste a firmei Seminee si Gratare CreativeWork Targu Mures. Daca v-ar placea sa fiti si Dumneavoastra parte al acestei povesti, stam la dispozitia Dvs. Pentru noi ar fi o placere extraordinara sa vedem si pe fata dumneavoastra satisfactia si bucuria visului implinit.

Daca sunteti din Targu Mures, Sovata, Sighisoara, Reghin, Ludus, Turda, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brasov sau Odorheiu Secuiesc si aveti un vis, care poate fi materializat printr-un semineu sau printr-un gratar de gradina multifunctional, noi va ajutam cu placere. Contactati-ne si cereti-ne sfatul.

Cu stima,

Emil Gocsi