Conditii de transport

Metoda de livrare
1. Colectare de la sediul nostru – fara costuri aditionale de transport.
2. Expedierea comenzii de catre firma de curierat
3. Expedierea marfurilor de catre personalul firmei noastre (in anumite situatii)
4. Expedierea coletelor grele (focare, termofocare, cosuri de fum, sau alte marfuri paletate care impreuna depasesc o greutate de 40kg) cu firma specializata de transport greu (necesita plata in avans a marfurilor).
Tarife pentru livrare cu curier rapid catre client:
– Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1300 lei, transportul este gratuit!
– Pentru comenzile cu valoare mai mica de 1300 lei, se percepe o taxa de 24 lei/comanda, in cazul in care plata se achita in avans.
Termen de livrare
Termenul de livrare a produselor care sunt pe stoc este 2-5 zile lucratoare, iar termenul de livrare al produselor care nu sunt pe stoc este de 6-8 saptamani.
IN CAZUL RETURULUI, COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT.
Costurile de mai sus se aplică numai la transporturile efectuate pe teritoriul Romanesc.
Toate produsele sunt asigurate pe parcursul transportului, pana la livrare.
In cazul in care un focar ajunge cu sticla sparta garantam inlocuirea acesteia in 48h GRATUIT !
Marfa grea (focare, termofocare, sobe, etc.) se transporta doar pana in fata imobilului, la casa sau la bloc, nu si in interior.
Din motive legale si logistice, marfa paletata cu o greutate mai mare de 40kg nu poate fi trimisa cu firma de curierat cu plata ramburs si necesita achitare in avans a marfii.
Dupa achitare (daca este cazul), la receptionarea produselor cumparatorul are obligatia de a verifica corectitudinea acestora, din punct de vedere al calitatii si al cantitatii, precum si de a reclama eventualele probleme in aceeasi zi.
Depozite se pot face in contul nostru bancar doar pe baza unei facturi fiscale sau de avans:
Banca BRD: RO56BRDE270SV14604562700
Toate produsele comandate vor fi insotite de factura fiscala! Factura fiscala va fi trimisa electronic dupa efectuarea platii.
Politica de retur

Pentru orice nelamurire sau neintelegere, va invitam in primul rand sa ne contactati la nr 0740300415 sau prin e-mail: coffice@psemineesigratare.eu.

 Temeiul legal

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Cum se face returnarea produselor?

Conform O.U.G. 34/2014 ‘’Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Pentru a va exercita dreptul de returnare a produselor este suficient sa ne informati de intentia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, pe suport durabil: un email sau prin intermediul formularului de contact.

Conditii de returnare

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile originale intacte, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca noi.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, rezervam dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.

Produsele care reprezinta o “comanda speciala”, definita ca fiind produsul comandat de catre client cu alte culori, alte dimensiuni, alte marimi si alte configuratii fata de produsele de serie, nu pot face obiectul returului.

Produsele modificate dupa anumiti parametri conform cerintelor clientului nu pot fi returnate (sticla termorezistenta, usi semineu, bioseminee, placi de silicat etc.)

Nu recomandam returnarea produselor deja folosite sau deteriorate pentru a se evita refuzul returului si plata taxelor de curier dus-intors de catre client. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, ne rezervam dreptul de  a solicita o taxa pentru readucerea acestora la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea acestora.

Cine plateste transportul de retur?

Optiunea privind modalitatea de returnare a produselor catre noi apartine in totalitate clientului, care va suporta in mod direct pretul transportului de retur, in functie de preturile practicate de operatorul ales. semineesigratare.eu nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsele cu plata transportului la destinatar, aceasta din urma isi rezerva dreptul de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a retine contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile de acceptare a returului.

Returnarea contravalorii produselor

In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite, semineesigratare.eu returneaza exclusiv contravaloarea produselor, nu si a transportului acestora catre client.

Returnarea contravalorii produselor acceptate de semineesigratare.eu ca retur se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.
semineesigratare.eu va returna banii achitati de cumparator prin virament bancar: din contul semineesigratare.eu in contul clientului (24-48 ore de la procesarea platii);

Mentionam ca semineesigratare.eu comercializeaza produsele, in conditiile prezentate mai sus, doar pe teritoriul Romaniei.