fbpx

Seminee CreativeWork Targu Mures

Semineu rustic de perete Campia Turzii

Semineu rustic de perete Campia Turzii

  În inima orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, echipa Seminee CreativeWork a adus la viață un proiect remarcabil: un semineu rustic de perete, care îmbină tradiția cu modernitatea, calitatea cu estetica. Acest semineu nu este doar o sursă de căldură, ci și un element central de design interior, reflectând pasiunea și măiestria echipei noastre.

  Inima proiectului „Semineu rustic de perete Campia Turzii”: Focarul Z160

  Construcția semineului a fost gândită pentru a oferi nu doar eficiență termică, ci și un aspect vizual impresionant. Inima acestui proiect este focarul Z160, realizat din fontă de înaltă calitate, cu o putere de 16 kw. Acesta asigură o ardere eficientă și o distribuție optimă a căldurii, fiind legat la un coș de fum profesional Hoch. Tubulatura de oțel premium folosită garantează durabilitate și siguranță, elemente esențiale pentru orice semineu.

  Design rustic cu piatra de Vistea 

  Designul rustic este accentuat prin utilizarea pietrei de Vistea, o piatră naturală de culoare crem, spartă manual, care îmbracă baza și lateralele semineului. Această alegere nu doar că adaugă un aspect autentic și robust, dar și se integrează armonios în orice decor. Piatra de Vistea, cu textura și nuanțele sale unice, aduce un omagiu tradițiilor și meșteșugurilor locale.

  Blatul inferior al semineului este realizat din granit maroniu, ales din gama „roșu multicolor”. Această selecție de granit nu doar că rezistă la temperaturi înalte și uzură, dar adaugă și un contrast de culoare care îmbogățește estetica ansamblului.

  Combinatia de piatră și lemn in proiectul Semineu rustic de perete Campia Turzii

  Un detaliu deosebit al acestui semineu sunt capetele de stâlp, sculptate manual din piatră masivă de Vistea. Acestea flanchează focarul, adăugând un element artistic unic și o notă de eleganță. Pe aceste stâlpi este așezată o placă masivă de piatră de 10 cm grosime, care servește drept suport pentru o grinda robustă de lemn de stejar. Această combinație de piatră și lemn nu doar că este plăcută vizual, dar și subliniază caracterul rustic al semineului.

  Partea superioară a semineului este dominată de hota, construită din plăci de silicat de calciu și finisată cu tencuială decorativă albă. Această hotă nu doar că optimizează evacuarea fumului, dar și completează designul semineului, adăugând un aspect curat și modern.

  În concluzie, semineul rustic de perete realizat în Câmpia Turzii este o dovadă a măiestriei și atenției la detalii a echipei Seminee CreativeWork. Fiecare element a fost ales și executat cu grijă, pentru a crea un semineu nu doar funcțional, ci și o operă de artă. Acest semineu nu este doar un element de încălzire, ci un punct focal în orice locuință, aducând căldură, confort și un stil inconfundabil.

  Close
  Lista de dorințe
  Close
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare
  Close
  Register

  Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

  Parola pierdută

  Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

  Close
  Coș de cumpărături