Soba WEKTOR Crem

Soba WEKTOR Crem

Soba WEKTOR Crem îmbină perfect estetica modernă cu eficiența termică, fiind ideală pentru orice locuință. Designul său contemporan, în nuanțe de crem, adaugă o notă de rafinament în orice încăpere, transformând soba nu doar într-un dispozitiv de încălzire, dar și într-un element decorativ de excepție.

8.970.00 lei

Descriere

Descoperiți căldura și confortul cu soba WEKTOR Crem, o alegere ideală pentru încălzirea spațiului dvs. Această sobă elegantă combină designul clasic cu performanța excepțională, fiind realizată din oțel și îmbrăcată în plăci de teracotă crem.

Cu o putere nominală de 5.5 kw, WEKTOR Crem oferă o încălzire eficientă pentru un spațiu de 60-80m2, perfect pentru locuințele moderne sau tradiționale. Randamentul de 80% indică o utilizare optimă a combustibilului, asigurând că fiecare buștean de lemn arde la capacitate maximă.

Designul sobei cu plăci de teracotă nu doar că adaugă un element de eleganță casei dvs., dar și contribuie la distribuirea uniformă a căldurii. Samota de la interiorul sobei asigură menținerea temperaturii pentru un timp îndelungat, oferindu-vă confort pe durata întregii zile.

Fie că aveți o casă modernă sau una cu elemente tradiționale, soba WEKTOR Crem se va integra perfect, adăugând un strop de rafinament. Nu ratați ocazia de a vă bucura de căldura și stilul acestei sobe. Comandați acum și transformați-vă casa într-un cămin călduros și primitoare!

Caracteristici Detaliate:

 • Design Ergonomic: Forma compactă și ușor de manevrat.
 • Eficiență Energetică: Consum redus de energie datorită tehnologiei avansate.
 • Control al Temperaturii: Reglaj precis al temperaturii pentru un confort maxim.
 • Portabilitate: Ușor de transportat și instalat în orice cameră.
 • Material de Calitate: Construită din materiale durabile și rezistente la temperaturi înalte.
 • Culoare și Textură: Finisaj crem elegant, cu un aspect mat și textură fină la atingere.
 • Siguranță: Sisteme de siguranță integrate pentru a preveni supraîncălzirea.

De Ce Să Alegi Soba WEKTOR Crem:

 • Confort Termic Personalizat: Reglarea temperaturii îți permite să creezi un mediu confortabil, personalizat nevoilor tale.
 • Economie de Spațiu: Designul său compact este ideal pentru spații mici.
 • Ușor de Utilizat: Interfața simplă și intuitivă face utilizarea unei experiențe plăcute.
 • Durabilitate: Materialele de înaltă calitate asigură o lungă durată de viață a produsului.
 • Eco-Friendly: Consum redus de energie, contribuind la un mediu mai curat.

Soba WEKTOR Crem este perfectă pentru cei care apreciază confortul, eficiența și stilul. Fie că lucrezi de acasă, te relaxezi cu o carte sau gătești pentru familie, soba WEKTOR îți oferă căldura necesară pentru a te simți confortabil în propriul spațiu. Designul său modern și culoarea crem se potrivesc perfect în orice decor, adăugând o notă de eleganță și rafinament.

Comparativ cu alte sobe portabile, WEKTOR Crem se distinge prin designul său unic și eficiența energetică superioară. Multe modele concurente sunt mai mari și mai greu de integrat în spații mici, în timp ce WEKTOR oferă o soluție elegantă și eficientă, perfectă pentru orice cameră. De asemenea, acest model are un avantaj în ceea ce privește siguranța, cu sisteme integrate care previn accidentele.

Alegând soba WEKTOR Crem, investești în confort, eficiență și stil. Este soluția ideală pentru a crea un mediu cald și primitor în casa ta, fără a compromite spațiul sau designul interior.

Informații suplimentare

Putere nominala

Lungime lemn

Randament

Greutate

Material interior

Putere maxima

Clasa Energetica

Garantie

Tip soba

Tip Deschidere

Tip Sticla

Inaltime

Adancime

Latime

Posibilitate de racordare

Combustibil

Temperatura gazelor arse

Diametru iesire gaze arse

Tirajul necesar