Soba K8 / 9-11kw cu Ventilator Turbo

Soba K8 / 9-11kw cu Ventilator Turbo

Soba K8 / 9-11kw cu Ventilator Turbo reprezintă o combinație perfectă între eficiență și design sofisticat. Cu această sobă tip semineu, vă puteți bucura de căldură rapidă și uniformă în casa dvs.

5.080.00 lei

Descriere

Descoperiți căldura și eleganța cu Soba K8 / 9-11kw cu Ventilator Turbo de la semineesigratare.eu. Această sobă tip semineu cu aspect oval și pereți dubli de fontă reprezintă soluția perfectă pentru încălzirea eficientă a casei dvs. Datorită ventilatorului integrat, aerul cald se distribuie rapid în încăpere, oferindu-vă un mediu confortabil și plăcut.

Cu o putere nominală de 9 kW, această sobă poate funcționa cu lemn de esență tare uscat sub forma de bustean crapat, asigurând un randament impresionant de 75%. De asemenea, soba este eficientă din punct de vedere energetic, încadrându-se în clasa energetică A.

Cu un design modern și funcționalitate excepțională, Soba K8 aduce un plus de eleganțăîn locuința dvs. Este dotată cu sticlă semirotundă rezistentă la temperaturi ridicate și un sistem de curățare a sticlei pentru a vă menține vedere clară asupra focului.

Confort Termic Avansat: Soba K8 / 9-11kw cu Ventilator Turbo

Puteți beneficia și de pornirea/oprirea automată cu termostat, astfel încât temperatura să fie mereu confortabilă. Această sobă poate încălzi rapid încăperile mari și oferă o distribuție uniformă a căldurii.

Alegeți soba K8 pentru a vă bucura de un mediu mai cald și mai plăcut în casa dvs. Cu semineesigratare.eu, obțineți calitate și eficiență la un preț competitiv. Adăugați acum în coș și simțiți căldura oferită de această sobă deosebită!

Alegeți calitatea și eficiența cu Soba K8 de la noi. Comandați acum și bucurați-vă de căldura și confortul unei locuințe bine încălzite!

DESIGN MODERN: Soba K8 cu aspect oval și pereti dubli din fontă, ideală pentru încălzirea spațiilor mari. Design elegant și finisaje de înaltă calitate.

EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ: Echipată cu ventilator Turbo pentru distribuția optimă a căldurii. Randament de 75%, clasa energetică A.

CONTROL TERMOSTATIC: Include sistem de control automat al temperaturii pentru un confort termic constant și eficient.

CONSTRUCȚIE SOLIDĂ: Realizată din fontă de înaltă calitate, garantând o durată lungă de viață și stabilitate.

VIZIBILITATE MĂRITĂ: Dotată cu sticlă semirotundă rezistentă la temperaturi ridicate, oferind o vizualizare clară a focului.

ÎNTREȚINERE SIMPLĂ: Sistem de curățare a sticlei și cenușar ușor de golit, pentru o utilizare fără griji.

VERSATILITATE DE INSTALARE: Posibilitate de racordare la coșul de fum atât sus, cât și în spate, pentru o integrare flexibilă în orice spațiu.

Informații suplimentare

Putere nominala

Lungime lemn

Randament

Greutate

Material interior

Putere maxima

Clasa Energetica

Garantie

Tip soba

Tip Deschidere

Tip Sticla

Inaltime

Adancime

Latime

Posibilitate de racordare

Combustibil

Temperatura gazelor arse

Diametru iesire gaze arse

Tirajul necesar