Semineu SIMPLE BOX dreapta negru – semineu complet

Semineu SIMPLE BOX dreapta negru – semineu complet

Adăugați un strop de lux în locuința dvs. cu Semineul Modular Prefabricat SIMPLE BOX Negru Dreapta. Această piesă centrală impresionantă, cu două laturi de sticlă și finisaj negru, este perfectă pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

9.730.00 lei

Descriere

Adăugați un element de design sofisticat în casa dvs. cu un Semineu SIMPLE BOX dreapta negru de la semineesigratare.eu. Acest semineu negru, cu un aspect contemporan și două laturi de sticlă, oferă nu doar căldură, ci și un stil remarcabil oricărui interior. Montajul său simplu și rapid face din acest semineu alegerea ideală pentru cei care doresc un upgrade rapid și eficient al locuinței.

Cu o putere de încălzire de 8 kW și un randament de 80%, semineul nu doar că încălzește eficient, dar și economisește energie. Designul său minimalist și eleganța culorii negre se potrivesc perfect cu diferite stiluri de decor, aducând un aer modern oricărei încăperi.

Bucurați-vă de frumusețea unui foc real prin cele două laturi vitrate ale semineului, creând o atmosferă caldă și relaxantă. În plus, respectând normele ecologice stricte, semineul reprezintă o opțiune sustenabilă și responsabilă față de mediu.

Eleganța Modernă: Semineu SIMPLE BOX dreapta negru

Alegeți un Semineu SIMPLE BOX dreapta negru pentru a îmbina utilul cu plăcutul în casa dvs. Comandați acum pentru a adăuga o notă de rafinament și confort locuinței dvs. cu acest semineu unic!

– DESIGN ELEGANT: Semineu modular negru, perfect pentru orice interior modern sau tradițional. Oferă o atmosferă caldă și primitoare, cu finisajul său sofisticat.

– INSTALARE SIMPLIFICATĂ: Ușor de montat fără unelte speciale, ideal pentru cei cu un stil de viață activ. Instalare rapidă în doar câteva ore.

– VIZUAL IMPRESIONANT: Două laturi de sticlă oferă o vedere panoramică a focului, creând o ambianță unică și relaxantă.

– ÎNCĂLZIRE EFICIENTĂ: Cu o putere nominală de 8 kW și randament de 80%, asigură căldură eficientă pentru spații de 80-100 mp.

– ECOLOGIC: Respectă standardele Ecodesign și BImSchV 2, contribuind la un mediu mai curat și mai sănătos.

– MATERIALE DE CALITATE: Construit din oțel durabil și fontă, garantând longevitate și performanță superioară.

– VERSATILITATE: Se integrează ușor în diverse configurații de spațiu, cu posibilitate de racordare sus/spate.

Informații suplimentare

Putere nominala

Lungime lemn

Diametru horn

Randament

Tip soba

Greutate

Putere maxima

Tip Deschidere

Tip Sticla

Inaltime

Adancime

Latime

Posibilitate de racordare

Combustibil

Temperatura gazelor arse

Diametru iesire gaze arse

Tirajul necesar

Varianta Imbracaminte

Varianta focar

Garantie