Hoch Universal – fi160 – 10,33ML – 45gr

Hoch Universal – fi160 – 10,33ML – 45gr

Coșul de fum Hoch Universal este soluția perfectă pentru cei care caută eficiență și durabilitate într-un singur produs.

6.775.00 lei

Descriere

Perfecționează-ți semineul cu Hoch Universal – fi160 – 10,33ML – 45gr, soluția ideală pentru o evacuare eficientă și sigură a gazelor. Realizat din ceramică de înaltă calitate, acest coș de fum asigură o rezistență impresionantă la condiții extreme, fiind compatibil cu diverse surse de combustibil – de la lemn la gaz.

Construcția sa solidă și design-ul modern transformă Hoch Universal într-un accesoriu indispensabil pentru orice semineu, garantând o funcționare eficientă și o durată lungă de viață. Garanția de 30 de ani îți confirmă calitatea excepțională și fiabilitatea acestui produs.

Cu un diametru optim de 160mm și o înălțime generoasă de 10,33 metri, acest coș de fum se montează ușor și eficient, asigurând o evacuare perfectă a gazelor și o izolare termică de top.

Investește în Hoch Universal – fi160 pentru a-ți îmbunătăți sistemul de încălzire și a te bucura de confortul termic dorit. Profită de ocazie și adaugă-l în coș acum pentru a beneficia de un produs de calitate superioară!

Caracteristici:

– DIMENSIUNI OPTIME: Coșul de fum Hoch Universal măsoară 10,33 metri în înălțime și are un diametru de 160mm, fiind ideal pentru diverse tipuri de seminee. Design durabil, adaptabil, ușor de instalat.

– VERSATILITATE REMARCABILĂ: Include racorduri la 45 de grade pentru posibilități variate de instalare. Compatibil cu multiple surse de combustibil, de la lemn la gaz, perfect pentru utilizare versatilă.

– TEHNOLOGIE AVANSATĂ: Coșul de fum prezintă o construcție ceramică triplustrat pentru o evacuare eficientă a gazelor. Ideal pentru seminee moderne, asigurând performanță și eficiență.

– MATERIAL DE ÎNALTĂ CALITATE: Fabricat din ceramică testată TÜV, oferă rezistență îndelungată și durabilitate. Potrivit pentru orice mediu, perfect pentru seminee de înaltă performanță.

– UTILIZARE SIMPLIFICATĂ: Coșul de fum Hoch Universal este ușor de montat și întreținut, proiectat pentru a rezolva nevoile utilizatorilor. Perfect pentru instalări rapide și eficiente.

– SIGURANȚĂ GARANTATĂ: Certificat CE, asigură o utilizare sigură și conformă cu standardele europene. Garanție de 30 de ani pentru o liniște totală.

– BENEFICII ECOLOGICE: Fabricat din materiale ecologice, minimizând impactul asupra mediului. Soluție durabilă și prietenoasă cu natura pentru orice cămin.

Informații suplimentare

Inaltime

Diametru

Racord

Tip cos

Combustibil

Garantie

Utilizare