Biosemineu GLASS Negru – Aplicat

Biosemineu GLASS Negru – Aplicat

Biosemineul GLASS Negru este soluția perfectă pentru a adăuga un strop de eleganță și căldură în orice spațiu. Este compact, eficient și prietenos cu mediul, fiind ideal pentru viața modernă.

647.00 lei

Descriere

Biosemineu Glass Negru Aplicat este soluția perfectă pentru cei care doresc să aducă eleganță și căldură în locuința lor, fără inconvenientele unui șemineu tradițional. Cu un design modern și sofisticat, acest bioșemineu funcționează pe bază de bioetanol, oferind o flacără reală, fără fum, miros sau reziduuri.

Design și construcție

Biosemineu Glass Negru Aplicat impresionează prin designul său elegant și minimalist. Cu un finisaj negru lucios și panouri din sticlă securizată, acesta adaugă un plus de rafinament și securitate în orice interior. Dimensiunile sale compacte, de 50 x 40 x 15 cm, îl fac ideal pentru montarea pe perete, economisind spațiu și integrându-se perfect în diverse stiluri de decor.

Funcționalitate și Eficiență

Acest bioșemineu este construit din materiale de calitate superioară, precum oțel inoxidabil și sticlă securizată, garantând durabilitate și siguranță. Capacitatea rezervorului este de 0.2 litri. 1 litru de biocombustibil permite între 2 și 4 ore de ardere continuă, asigurând o eficiență ridicată și o căldură plăcută. Utilizarea bioetanolului ca combustibil face ca acest șemineu să fie ecologic și eficient energetic, fără a emite fum sau mirosuri neplăcute.

Caracteristici și beneficii

 • Instalare facilă: Se montează ușor pe orice perete, fără necesitatea unui coș de fum sau a unei ventilații speciale.
 • Întreținere minimă: Lipsa reziduurilor și a funinginii reduce necesitatea curățării frecvente.
 • Versatilitate: Potrivit pentru diverse stiluri de decor, de la modern la clasic.
 • Siguranță: Panourile de sticlă securizată protejează împotriva contactului direct cu flacăra.
 • Ambianță plăcută: Creează o atmosferă intimă și confortabilă, ideală pentru serile reci de iarnă.

Specificații tehnice

 • Dimensiuni: 50 x 40 x 15 cm
 • Greutate: 11 kg
 • Culoare: Negru lucios
 • Material: Oțel inoxidabil și sticlă securizată
 • Combustibil: Bioetanol
 • Capacitate rezervor: 0.2 litri

Instalare și utilizare

Biosemineul Glass Negru Aplicat este extrem de ușor de instalat, fără a necesita echipamente speciale sau modificări structurale. Acesta vine cu toate accesoriile necesare montării și poate fi amplasat pe orice perete din locuință. Utilizarea este la fel de simplă: trebuie doar să umpleți rezervorul cu bioetanol și să aprindeți flacăra. Datorită designului său inteligent, flacăra este controlată cu ușurință, oferind o experiență de utilizare sigură și plăcută.

Beneficii ecologice

Utilizarea bioetanolului ca sursă de combustibil face ca acest bioșemineu să fie prietenos cu mediul. Bioetanolul este un combustibil regenerabil, obținut din resurse naturale, care arde curat și nu emite gaze toxice. Astfel, nu doar că vă bucurați de căldura și atmosfera plăcută a unui șemineu, dar contribuiți și la protejarea mediului înconjurător.

Biosemineu Glass Negru Aplicat reprezintă o alegere excelentă pentru oricine dorește să îmbine estetica modernă cu funcționalitatea practică. Este un șemineu ecologic, ușor de instalat și de întreținut, perfect pentru a aduce un plus de căldură și eleganță în orice locuință.

Investind în acest bioșemineu, beneficiați de o soluție de încălzire eficientă, sigură și prietenoasă cu mediul, care va transforma orice încăpere într-un spațiu primitor și rafinat.

Informații suplimentare

Inaltime

Latime

Tipul de Semineu

Greutate

Material

Adancime

Culoare

Capacitate rezervor

Consum

Garantie

Utilizare

Avantaje

Observatii