Burlane seminee si sobe pe lemne

Promo Text

Transport
Suport expert
Reduceri

Burlane seminee si sobe pe lemne

Burlane de otel premium
Burlane de otel premium fi 120"
Burlane de otel premium fi 120
Burlane de otel premium fi 130"
Burlane de otel premium fi 130
Burlane de otel premium fi 150"
Burlane de otel premium fi 150
Burlane de otel premium fi 160"
Burlane de otel premium fi 160
Burlane de otel premium fi 180"
Burlane de otel premium fi 180
Burlane de otel premium fi 200"
Burlane de otel premium fi 200
Burlane de otel premium fi 220"
Burlane de otel premium fi 220
Burlane de otel premium fi 250"
Burlane de otel premium fi 250
Reductii burlane"
Reductii burlane

Burlane de otel premium

Burlanele de oțel premium reprezintă o componentă esențială în orice sistem de evacuare a fumului, fiind folosite pentru racordarea sobelor, semineelor și centralelor pe lemne la coșurile de fum. Acestea sunt realizate din oțel de înaltă calitate, rezistent la temperaturi ridicate, garantând astfel o durată lungă de viață și o funcționare eficientă.

Unul dintre principalele avantaje ale burlanelor de oțel este grosimea lor, care asigură o rezistență sporită și o siguranță crescută în timpul evacuării fumului. De asemenea, acestea sunt vopsite cu o vopsea specială rezistentă la temperaturi înalte, ceea ce le conferă o protecție suplimentară împotriva coroziunii și a factorilor externi.

Pe lângă burlanele standard, pe site-ul semineesigratare.eu se pot găsi și burlane cu diferite diametre, precum 120mm, 130mm, 150mm, 160mm, 180mm, 200mm, 220mm și 250mm, pentru a se potrivi perfect nevoilor fiecărui client. Fiecare dintre aceste burlane este realizată din oțel refractar de 2mm grosime, oferind astfel o rezistență sporită la temperaturi ridicate.

Un alt aspect important al burlanelor de oțel este modul în care sunt sudate. Tehnologia laser utilizată garantează o racordare sigură, estetică și de înaltă calitate, fără a compromite integritatea structurii. De asemenea, procesul de montare este simplu și rapid, iar durata de viață a burlanelor este semnificativă.

În plus, tubulatura de oțel sunt disponibile în culoarea neagră standard, fiind astfel ușor de integrat în orice design interior sau exterior. Acestea sunt recomandate pentru utilizare cu o gamă largă de combustibili solizi, datorită rezistenței lor la temperaturi de până la 1000°C.

Pentru cei interesați de detalii tehnice, burlanele sunt realizate din oțel de tip DC01, vopsite cu vopsea rezistentă la căldură, având o temperatură maximă continuă de 600°C și o temperatură maximă de utilizare de 1000°C. De asemenea, acestea vin cu o garanție de 2 ani, ceea ce demonstrează încrederea producătorului în calitatea produselor sale.