Burlane seminee si sobe pe lemne

Promo Text

Transport
Suport expert
Reduceri

Tubulatura inox premium plus

Tubulatura inox premium plus

Tub inox

În lumea semineelor și sobelor, calitatea și durabilitatea componentelor sunt esențiale pentru funcționarea optimă și siguranța utilizatorilor. Tubulatura Inox Premium Plus vine să răspundă acestor cerințe, oferind o soluție de excepție pentru cei care doresc să investească într-un sistem de evacuare a fumului de calitate superioară.

Tuburile și burlanele din aceasta gama sunt fabricate din inox refractar crom-nichel de grosime mare, ceea ce le conferă o rezistență impresionantă la temperaturi înalte, de până la 1200 de grade Celsius. Această caracteristică le face ideale pentru racordarea semineelor, sobelor sau cazanelor la coșurile de fum, garantând o funcționare fără probleme pentru o perioadă îndelungată.

Un alt avantaj major al acestei tubulaturi este grosimea sa de 0,8mm, care îi conferă o durabilitate sporită. Materialul folosit la fabricarea acestor tubulaturi este de cea mai bună calitate, de tip 1.4828 conform DIN17441, fiind mult superior inoxului refractar standard 316 L. Aceasta înseamnă că, pe lângă rezistența la temperaturi extreme, tubulatura va rezista și la coroziune, factor esențial în menținerea integrității sistemului de evacuare a fumului.

Instalarea tuburilor este un proces simplu, datorită designului mufabil, care nu necesită etanșări suplimentare. Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă ești un profesionist sau un amator, vei putea să instalezi tubulatura fără probleme, garantând astfel o funcționare optimă a sistemului tău de încălzire.

Alegând tubulatura de inox din gama Premium Plus, nu doar că investești într-un produs de calitate superioară, dar beneficiezi și de un plus de siguranță și durabilitate în timp. Este o alegere inteligentă pentru cei care doresc să se bucure de căldura și confortul oferit de un semineu sau o sobă, fără a se îngrijora de problemele care pot apărea în cazul utilizării unor materiale de calitate inferioară.