Focar semineu LUCY 14 STICLA STANGA

Focar semineu LUCY 14 STICLA STANGA

Focarul PRO LUCY 14 cu Sticlă Stânga este soluția ideală pentru cei care caută un echilibru între funcționalitate și estetică în încălzirea locuinței.

9.690.00 lei

Descriere

Transformați-vă casa într-un sanctuar al căldurii și confortului cu un Focar semineu LUCY 14 cu Sticla Stanga, inima oricărui spațiu modern care îmbină eleganța cu eficiența. Conceput pentru a aduce căldură și stil, acest focar profesional vă oferă o experiență unică datorită tehnologiei de triplă combustie și a admisiei externe, asigurând un randament superior și o ardere completă a lemnului de esență tare.

Echipat cu o captușeală interioară din samota de înaltă calitate și un con de fontă reglabil pentru evacuare, LUCY 14 promite nu doar eficiență energetică, dar și o instalare ușoară și un control optim al temperaturii. Fiecare detaliu, de la sticla decorativă grafitată până la picioarele reglabile, este gândit pentru a vă oferi confort și un aspect modern.

Datorită sistemului său inovator de evacuare cu două deflectoare și a tehnologiei de curățare a sticlei, vă puteți bucura de un foc arzător curat, cu o menținere îndelungată a căldurii și vizibilitate optimă. Mai mult, procesul de ardere eficient reduce semnificativ reziduurile de cenușă, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă bucura de momentele petrecute alături de cei dragi.

Adoptați LUCY 14 ca soluție centrală pentru încălzirea locuinței dumneavoastră și beneficiați de o atmosferă plăcută, economii energetice și un design care complimentează orice interior. Adăugați-l acum în coș și descoperiți căldura autentică și confortul pe care le poate aduce în casa dumneavoastră. Căldura acasă nu a fost niciodată mai elegantă și mai eficientă.

 

Specificatiile acestui focar semineu lucy 14 sticla stanga

 

  • DESIGN INOVATOR: Focarul LUCY 14 oferă o viziune largă prin sticla stânga, măsurând 805x460x302 mm, ideal pentru încălzirea spațiilor de 120-140 mp. Design-ul modern și sticla decorativă grafitată adaugă un plus de eleganță oricărui interior.
  • EFICIENȚĂ SUPERIOARĂ: Echipat cu sistem de triplă combustie și admisie din exterior, acest focar asigură un randament de 81%, garantând economii semnificative de energie și o ardere completă a lemnului de esență tare.
  • MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE: Construit din oțel refractar cu samotă de calitate superioară, LUCY 14 promite durabilitate și rezistență la temperaturi înalte, culori în gri, oferind un aspect sofisticat și o utilizare îndelungată.
  • INSTALARE UȘOARĂ ȘI MENTENANȚĂ MINIMĂ: Dotat cu picioare reglabile și con de evacuare rotativ la 360°, acest focar facilitează o instalare simplă și o ajustare perfectă. Cenușarul inclus permite o curățare ușoară și rapidă.
  • TEHNOLOGIE AVANSATĂ: Beneficiind de norma Eco Design și certificări europene, LUCY 14 este o alegere responsabilă, care respectă cele mai înalte standarde de siguranță și performanță energetică.
  • ACCESORII COMPATIBILE: Compatibil cu o gamă variată de accesorii, de la distribuție aer cald la burlane și materiale de construcție pentru seminee, LUCY 14 este soluția completă pentru orice proiect de încălzire.
  • GARANȚIE EXTINSĂ: Oferind o garanție de 5 ani, acest focar profesional reprezintă o investiție de lungă durată în confortul și calitatea vieții dumneavoastră.

Informații suplimentare

Putere nominala

Putere maxima

Randament

Clasa Energetica

Standarde

Tip ardere

Tip Deschidere

Tip Sticla

Gama

Vizibilitate sticla

Diametru evacuare

Combustibil

Lungime lemn

Temperatura

Greutate

Culoare

Materiale

Garantie

Extrase

Utilizare