Focar semineu LUCY 12

Focar semineu LUCY 12

Focarul Lucy 12 este soluția perfectă pentru încălzirea casei tale. Cu deschidere generoasă, cenusar mare și tehnologie de ardere triplă, acesta asigură eficiență, eleganță și performanță.

6.998.00 lei

Descriere

În căutarea unei surse de căldură care să aducă nu doar confort, ci și un plus de eleganță în casa ta? Cu un focar semineu LUCY 12 de la semineesigratare.eu ai răspunsul. Acest focar are un design rafinat și caracteristici tehnologice inovatoare, care redefinește experiența încălzirii în locuința ta.

Focar semineu LUCY 12 – Eleganță și Eficiență la Superlativ

Putere și Eficiență

Cu o putere nominală de 12 Kw și un randament de 80%, Lucy 12 încălzește eficient încăperi de 90-120 mp. Tehnologia sa de ardere triplă asigură o ardere completă a lemnului, reducând reziduurile la minimum și creând un mediu mai curat.

Design Modern și Durabilitate

Fabricat din oțel refractar de înaltă calitate și samotă, Lucy 12 nu aduce doar căldură, ci și eleganță în spațiul tău. Sticla decorativă grafitată rezistentă la 800°C completează aspectul modern, lărgind vizual partea frontală a focarului.

Ușor de Utilizat și Întreținut

Cu picioare reglabile pentru poziționare optimă, Lucy 12 se adaptează perfect în orice încăpere. Reglarea aerului se face cu un singur regulator, asigurând utilizare simplă și eficientă. Racordul detasabil la 360 de grade facilitează instalarea la cosul de fum.

Beneficii pe Înțelesul Tău

Focarul Lucy 12 nu este doar o sursă de căldură; este o investiție în confortul și estetica casei tale. Beneficiile includ:

  • Eficient și Elegant: Focarul Lucy 12 aduce căldura cu deschidere generoasă și cenusar mare, fabricat din otel și samotă pentru ardere completă.
  • Performanță Excepțională: Cu puterea nominală de 12 Kw și tehnologia de ardere triplă, este potrivit pentru încăperi de 90-120 mp, oferind randament de 80%.
  • Versatilitate Superioară: Include 15 kw putere maximă, potrivit pentru arderea lemnului esenței tari. Ideal pentru orice locuință și perfect pentru dezvoltarea abilităților.
  • Design Modern și Rezistență: Oțel refractar de înaltă calitate și samotă, cu sticlă decorativă grafitată, oferă un aspect modern și durabilitate maximă.
  • Ușor de Utilizat și Curățat: Reglare simplă a aerului cu un singur regulator, picioare reglabile și racord pentru admisie aer din exterior, oferind ușurință în utilizare și întreținere.
  • Eficiență Energetică: Randament ridicat și consum redus de lemne.
  • Design Elegant: Adaugă un element modern și sofisticat în fiecare cameră.
  • Ușor de Utilizat: Reglare simplă pentru o experiență fără complicații.

 

Transformă-ți Casa cu un focar semineu LUCY 12

Descoperă echilibrul perfect între eficiență și eleganță cu focarul Lucy 12 de la KRATKI. Creează o atmosferă caldă și primitoare în locuința ta, beneficiind de tehnologie avansată și design deosebit.

Dă un upgrade căldurii casei tale cu Lucy 12! Descoperă acum cum poți aduce eleganța și eficiența în fiecare colț al casei tale.

Informații suplimentare

Putere nominala

Putere maxima

Randament

Clasa Energetica

Standarde

Tip ardere

Tip Deschidere

Tip Sticla

Gama

Vizibilitate sticla

Diametru evacuare

Combustibil

Lungime lemn

Temperatura

Greutate

Culoare

Materiale

Garantie

Extrase

Utilizare