Focar semineu A100

Focar semineu A100

Experimentează căldura reconfortantă și estetica rafinată cu Focarul de Semineu Fonta A100. Cu o putere maximă de 13 KW și o vizibilitate impresionantă prin sticla sa ceramica specială, acest focar aduce un plus de eleganță și performanță oricărui spațiu.

2.530.00 lei

Descriere

Acest focar semineu A100 este soluția perfectă pentru încălzirea eficientă și elegantă a locuinței tale. Fabricat din fontă de cea mai înaltă calitate, acesta aduce beneficii precum eficiență, durabilitate și siguranță. Cu un design versatil, acest focar adaugă un plus de eleganță oricărui stil de decor. Ușor de utilizat și întreținut, Focarul A100 este creat pentru a aduce confort maxim în casa ta.

Descoperă Confortul și Eficiența cu un focar semineu A100

Pregătește-te să transformi atmosfera casei tale cu Focarul de Semineu A100, un veritabil simbol al confortului și eficienței termice.

Cu o putere impresionantă de 10 KW, acest focar fabricat integral din fontă reușește să ofere o căldură consistentă și plăcută în orice încăpere. Este partenerul ideal pentru serile reci de iarnă sau pentru a crea o ambianță primitoare în orice moment al anului.

Principalele Caracteristici:

  • Eficiență Termică Ridicată: Datorită construcției sale solide din fontă, A100 asigură o distribuție eficientă a căldurii, creând rapid o atmosferă caldă și reconfortantă în jurul său.
  • Control Total cu Clapeta de Tiraj: Reglează fluxul de aer și intensitatea flăcărilor cu ajutorul clapetei de tiraj, oferindu-ți controlul deplin asupra temperaturii și atmosferei din încăpere.
  • Design Elegant și Durabilitate: Fonta, cu eleganța sa naturală și durabilitatea remarcabilă, nu doar încântă privirile, ci și asigură o investiție pe termen lung în confortul casei tale.

 

Creează un mediu confortabil și eficient cu Focarul de Semineu A100, alegerea ideală pentru cei care caută o soluție durabilă și stilată pentru încălzirea locuinței.

Puncte de Atractie:

  • Design Clasic cu Accente Moderne: A100 îmbină armonios linii clasice cu accente moderne, oferindu-ți un element de decor ce va captiva privirile și va aduce un plus de stil oricărui interior.
  • Pret Avantajos, Calitate Superioară: Cu un preț foarte avantajos, acest focar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Fonta asigură nu doar o estetică deosebită, ci și rezistență în timp.
  • Greutate Solidă, Performanță Fiabilă: Cu o greutate de 94 kg, A100 emană soliditate și stabilitate. Performanța sa fiabilă îl plasează în topul preferințelor celor care apreciază durabilitatea.

 

Descoperă o simbioză perfectă între eleganță și performanță cu A100, un focar de semineu ce adaugă valoare estetică și funcționalitate fiecărui colț al locuinței tale.

Motivul pentru a Alege A100:

  • Crează Ambianța Perfectă: Cu flăcările dansând într-un ritm molcom în interiorul focarului, A100 aduce magia iernii direct în casa ta, creând un cadru perfect pentru relaxare și socializare.
  • Greutate Substanțială, Stabilitate Garantată: Cu o greutate de 94 kg, acest focar oferă nu doar o performanță termică de excepție, ci și o stabilitate remarcabilă, asigurându-ți o experiență sigură și fără griji.
  • Pret Atractiv, Beneficii Inestimabile: A100 nu este doar o achiziție, ci o investiție în confortul și bunăstarea ta. Cu un preț atractiv, te vei bucura de beneficiile unui focar de semineu durabil și eficient.

 

Bucură-te de fiecare moment al iernii cu Focarul de Semineu A100, alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă căldură și atmosferă în locuința lor.

Informații suplimentare

Putere nominala

Putere maxima

Gama

Tip Deschidere

Tip Sticla

Greutate

Diametru evacuare

Lungime lemn

Culoare

Temperatura

Randament

Extrase

Clasa Energetica

Garantie

Tip ardere

Vizibilitate sticla

Utilizare

Materiale

Combustibil