Parteneri

Stimati prieteni si colegi in constructii,


Am lansat aceasta pagina destinata partenerilor cu gandul la voi. Aproape de fiecare data, cand lucram la un client, vine vorba de constructii si sunt intrebat de multe ori, daca nu stiu cumva vreun specialist in rigips, un zugrav bun, un faiantar bun, un tamplar bun, un instalator bun, un electrician bun, o firma de incredere, care se ocupa cu termopane sau cu acoperisuri, o firma care se ocupa cu scari sau garduri, o firma de gradinarit, o firma de canapele sau o firma de montat sisteme de termoizolatie sau sisteme de securitate si supraveghere etc.

De multe ori nu stiam pe cine sa-l recomand, si de aici a pornit ideea sa fac o lista de parteneri.
Daca sunteti interesat de un parteneriat cu noi, va rog sa ma contactati. Acest parteneriat consta in primul rand in schimb de linkuri. Pe aceasta pagina va fi o lista cu partenerii nostri, iar fiecare partener o sa aiba si o pagina separata cu descriere si cu imagini ale produselor sau serviciilor oferite de aceasta, cu link catre site-ul propriu. In schimb am cere si noi acelasi lucru. In plus, ar fi benefic si faptul daca ne-ati recomanda clientilor Dvs. cand va intreaba de un specialist in seminee si gratare de gradina.
Daca sunteti firma de constructii, firma care ofera servicii in domeniul casa si gradina sau meserias din acelasi domeniu din judetul Mures, judetul Cluj, judetul Sibiu, judetul Harghita, etc. nu ezitati sa ne contactati. Eu personal cred ca un parteneriat, care se bazeaza pe incredere poate sa fie benefic pentru toata lumea.

Cu stima,

Emil Gocsi


Partenerii nostri:

 

tot_ce_trebuie_sa_stiti_despre_seminee_transparent_mic_300

Inscrie-te si descarca Instantaneu Ghidul nostru Gratuit!

Inscrie-te cu adresa de email si descarca ghidul gratuit "Tot ce trebuie sa stiti despre seminee"

Verifica email-ul pentru confirmare!

top
UA-62543033-1